masajepies

El Massatge Pedestre

IMG_20150511_180056-ANIMATIONEn països com a la Índia, Tailàndia i Japó, de tota la vida s’han fet massatges amb els peus i les mans, de fet els habitants del continent asiàtic van ser els primers en perfeccionar aquestes tècniques

El massatge pedestre és una de les eines més efectives entre totes les teràpies ja que amplia l’efectivitat en els tractaments al treballar amb més descompressió sobre el cos del pacient aplicant diferents graus de pressió sobre una àrea més amplia en menys temps.

Aquest tipus de massatge proporciona elasticitat, força i vigor, ajudant així a millorar el to muscular, a més d’ajudar a evitar esquinços, tensions musculars, contraccions, etc…

 

Teràpies

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments are closed.